söndag 21 maj 2017

I onsdags hade jag en sådan dag då jag var så fruktansvärt arg och inte kunde lugna ner mig. Jag kastade saker, slogs och skrek. Var irriterad när jag vaknade vid sex-sju och lugnade ner mig först vid fyra-fem på eftermiddagen. Jag hatar verkligen när jag blir så, det är absolut det värsta. 
Hade lite tecken på depression dagen efter men på fredagen mådde jag bra. På kvällen fick jag igen en massa energi och färgade både håret och städade. Hade så svårt att koncentrera mig och sprang fram och tillbaka i lägenheten för jag hela tiden glömde bort vad jag höll på med. Gick och la mig sent och vaknade fem miljoner gånger under natten. Igår när jag vaknade mådde jag fortfarande lika bra och hade lika mycket energi, men efter några timmar gick det tillbaka till normalt.
Förstår inte vad som händer, det kan ju inte vara pga de antidepressiva, dom slutade jag med för över två månader sedan.

4 kommentarer:

 1. Har du blivit utredd för bipolär sjukdom?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min förra läkare skrev i min journal att hon inte kunde utesluta bipolär sjukdom, men jag har inte gjort någon ordentlig utredning.

   Radera
  2. Du kan alltid be om en screening för bipoläritet, tycker att jag kan känna igen mig i mycket av det du skriver och jag har bipolär typ 2.

   Radera
  3. Ringde min läkare idag, krävdes tydligen ett åtta minuter långt samtal för att hon skulle avgöra att jag är "helt klart bipolär".

   Radera