fredag 8 april 2016

För ungefär fem år sedan tog min läkare (som jag flyttades till för jag behövde extra resurser) av mig från väntelistan till DBT för att hon ansåg att jag inte klarade gruppbehandling. Hon kunde hjälpt mig med ångesten jag får i sociala situationer så jag skulle klara av gruppbehandling i framtiden och bli frisk från min borderline, men det gjorde hon inte. Hade hon bara hjälpt mig hade jag kunnat vara frisk nu. Istället är jag 25, fortfarande sjuk och får inte gå kvar i gruppbehandlingen för jag missade två gånger, såklart för jag hade för mycket ångest. 

Har ju sänkt min medicin från 300 mg till 200 mg eftersom den inte fungerar så bra längre. Den fungerar ännu sämre med lägre dos. Jag skulle egentligen ringt min nya läkare förra tisdagen för att prata om medicinen, men det har jag såklart inte gjort. Jag visste redan när hon sa det att jag inte kommer ringa, men det vågade jag såklart inte säga.

1 kommentar:

  1. Väldigt hårt att inte få fortsätta pga två uteblivna besök... Hoppas du får rätt hjälp snart. Vet hur frustrerande det är att se åren gå.

    <3

    SvaraRadera